Ajtókilincs blog

A fúrósablon termékünk mindenki számára megkönnyíti a kilincsek felszerelését, azonban mi elsősorban asztalosok, ajtóbeépítők, és kivitelezők figyelmébe ajánljuk ezt a terméket.

Ezek a kilincsek több száz éves hagyomány alapján homokban öntött és kézben polírozva készülnek. Mi a titka? A cikkből minden kiderül!

Okos zár intelligens megoldást nyújtanak a modern korunkban fellépő speciális ,egyedi igényekre és ezen túl válasz az AIRBNB szolgáltatok összes igényére.
Kényelmes, távolról vezérelhető elegáns, modern, biztonságos és naplózható megoldást nyújt tulajdonosának.
Nincs kulcs, wifis kapcsolat, billentyűs beleptetés, időzóna kijelölés egyedi használok számára stb.
Nézzem meg videonk, tudjon meg többet a már elérhető technologiáról!

 

Nézze meg a videót és kerüljön képbe a kilincsekkel kapcsolatban! Mik a trendek az ajtókilincsek területén 2020-ban? Kovácsoltvas kilincs? Hódít a rusztikus stílus! Minimál stílus és meghatározó formák Kilincs gombok és csillogó felületek Rézkilincsek, az örök hagyomány Antikolt kilincsek, a különleges felület Okos zárak hajnala

A beltéri pajzsos és rozettás ajtókilincsek jól kiválasztva a lakás ékszerei is lehetnek, nem csak szükséges ajtónyitó eszközök. Mi az Ajtókilincs webáruházban azt tűztük ki magunknak célként, hogy mindenkinek segítsünk megtalálni a tökéletes ajtókilincset. 

Ismerje meg az egyedi tradicionális rézkilincsgyártás izgalmas folyamatát! Bemutatjuk Őrbottyáni öntödénkben, hogyan is készül Önnek az egyedi réz ajtókilincse.

 

Merre nyílik az ajtó? Milyen kilincsre van szükség? Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik kilincsre van szükségünk?

Napjainkban nemcsak a koronavírus és az influenza ellen, hanem az álhírekkel szemben is védekeznünk kell. Ebben a cikkben igyekszünk valódi orvosok és kutatólaborok eredményeire támaszkodva utánajárni, a réz kórokozók elleni hatásának.

Értékes küldeményeink őrzője, a postaláda. Életünk része, minden nap vetünk rá egy pillantást. Na de melyik az igazi, ha a mi társasházunkról van szó!? Tesztünkből minden kiderül.

 

Kilincset választani nem könnyű feladat. Lyukasztási távolságok, funkciók, rozetták. Szerencsére nem olyan bonyolult. Cikkünkből minden kiderül!

Ismerjen meg bennünket, ismerje meg kínálatunkat! Nézzen körül megújult bemutatótermünkben.

Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!