Telefonszámunk: +36305117298 | E-mail címünk: ertekesites@ajtokilincs.hu | Bemutatótermünk: 1135 Budapest Zsinór utca 29/b. | Nyitvatartás H-P 8-16 (12-12.30 között ebédszünet)

Ajtókilincs blog

Az ajtókilincs több, mint egy egyszerű kiegészítő az otthonodban. A megfelelő kilincs nemcsak praktikus szempontból fontos, hanem stílusbeli döntés is, amely befolyásolja otthonod egész atmoszféráját. Ha az ajtókilincseidet fekete kilincsre cserélnéd, vagy csak inspirációra van szükséged, hogy kiválaszd az ideális darabot, akkor itt a helyed.

Kétféle méretben, sárgarézből készítve, patkóval és lóval díszítve. Lovasoknak és lókedvelőknek tökéletes ajándék. És ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy őrbottyáni öntödénkben, kézműves eljárással készül.

Miért érdemes küszöbtakaró lemezt vásárolni otthonunkba? Az épületekben található küszöbtakaró lemezek és küszöbök fontos szerepet játszanak a hő- és nedvességvédelemben. A rézből és rozsdamentes acélból készült küszöbtakaró lemezek és küszöbök rendkívül tartósak, ellenállnak a nedvességnek és a penésznek, valamint modern, elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. Emellett könnyen hajlíthatóak és formázhatóak, így az építési folyamat során hatékonyan és gyorsan telepíthetők.

Ha postaládát vásárolsz, akkor fontos szempontokat kell figyelembe venned, hogy olyan postaládát válassz, ami megfelel az igényeidnek és elvárásaidnak. Ebben a blogposztban megmutatom neked, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy postaládát vásárlásakor.

Az év lezárásaként megnéztük, mit kerestek vásárlóink legtöbbször, miben segíthettük a legtöbbet. Íme a 2022-es év slágerei!

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy hogyan működnek az ablakkilincsek, mi a különbség a T alakú az L alakú, az erkélykilincsek között, mit jelent az, hogy pozícionáló mechanika, hogyan lehet bezárni egy redőnyös ablakkilincset, vagy mitől leng a lengőgomb. Ebben a cikkben minden kérdésnek utánajárunk. 

Köszönjük, hogy küszöbsínjét, küszöbtakaró lemezét a Gombos Márton egyéni vállalkozástól szerezte be. Annak érdekében, hogy a terméket minél tovább tudja használni, kérjük, hogy fokozottan ügyeljen a használati útmutatóban rögzített tényezőkre, mert a küszöb átvételét és felszerelését követően nem áll módunkban elfogadni a reklamációt.

 

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés ügyfélszolgálatunkon, hogy meg lehet-e nézni a kilincseket, ha megtetszik valami meg lehet-e vásárolni. A válasz igen! Ismerje meg budapesti bemutatótermünket, és jöjjön el kilincset vásárolni!

Egy Seeger mind felett... Mire való a seeger avagy zéger gyűrű? Mi a szerepe a kilincsek szerelés és működtetése során? Honnan tudhatjuk, ha eltört? Hogyan kell cserélni? Zéger, seeger gyűrű gyorstalpalónkból minden kiderül!

 

Mi az a rozettás kilincs? Gyorsan le is lőjük a poént: olyan kilincs, amelyben az anytónyitást biztosító kilincs (foganytyú) és a zár láthatatlan működtetését biztosító rozetta (zártakaró) külön van, két alkatrészből áll össze. Nem új találmány, de most reneszánszát éli. Mit érdemes még tudni róluk? Cikkünkből minden kiderül!

A fúrósablon termékünk mindenki számára megkönnyíti a kilincsek felszerelését, azonban mi elsősorban asztalosok, ajtóbeépítők, és kivitelezők figyelmébe ajánljuk ezt a terméket.

Ezek a kilincsek több száz éves hagyomány alapján homokban öntött és kézben polírozva készülnek. Mi a titka? A cikkből minden kiderül!

Ismerje meg az új okos zár technológiát! Az okos zár inteligens megoldást jelent az olyan napjainkban fellépő igényekre, mint az otthon távoli ellenőrzése, a távoli beengedés, a kulcs nélküli belépés, vagy az Airbnb vendégek kényelmes bejutásának biztosítása. Ismerje meg ezeket a lehetőségeket!

Nézze meg a videót és kerüljön képbe a kilincsekkel kapcsolatban! Mik a trendek az ajtókilincsek területén 2020-ban? Kovácsoltvas kilincs? Hódít a rusztikus stílus! Minimál stílus és meghatározó formák Kilincs gombok és csillogó felületek Rézkilincsek, az örök hagyomány Antikolt kilincsek, a különleges felület Okos zárak hajnala

A beltéri pajzsos és rozettás ajtókilincsek jól kiválasztva a lakás ékszerei is lehetnek, nem csak szükséges ajtónyitó eszközök. Mi az Ajtókilincs webáruházban azt tűztük ki magunknak célként, hogy mindenkinek segítsünk megtalálni a tökéletes ajtókilincset. 

Ismerje meg az egyedi tradicionális rézkilincsgyártás izgalmas folyamatát! Bemutatjuk Őrbottyáni öntödénkben, hogyan is készül Önnek az egyedi réz ajtókilincse.

 

Merre nyílik az ajtó? Milyen kilincsre van szükség? Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik kilincsre van szükségünk?

Napjainkban nemcsak a koronavírus és az influenza ellen, hanem az álhírekkel szemben is védekeznünk kell. Ebben a cikkben igyekszünk valódi orvosok és kutatólaborok eredményeire támaszkodva utánajárni, a réz kórokozók elleni hatásának.

Értékes küldeményeink őrzője, a postaláda. Életünk része, minden nap vetünk rá egy pillantást. Na de melyik az igazi, ha a mi társasházunkról van szó!? Tesztünkből minden kiderül.

 

Kilincset választani nem könnyű feladat. Lyukasztási távolságok, funkciók, rozetták. Szerencsére nem olyan bonyolult. Cikkünkből minden kiderül!

Ismerjen meg bennünket, ismerje meg kínálatunkat! Nézzen körül megújult bemutatótermünkben.

Nálunk biztosan megtalálja, amit keres!