Telefonszámunk: +36305117298 | E-mail címünk: ertekesites@ajtokilincs.hu | Bemutatótermünk: 1135 Budapest Zsinór utca 29/b. | Nyitvatartás H-P 8-16 (12-12.30 között ebédszünet)

Lépcsőházi Postaládák

A lépcsőházi postalába kiválasztásakor fontos szempontok közé tartozik az alábbiak figyelembevétele:

Anyag választás: Válasszon olyan postaládát, amely tartós anyagból készül, például rozsdamentes acélból a hosszú tartós értékmegőrzős a cél vagy nemesacélból készült terméket amely felülete por szórt strapabíró festéssel készül, hogy hosszú távon is megfelelően szolgáljon.

Zárrendszer: Válasszon postaládát olyan zárrendszerrel, amely megfelelő biztonságot nyújt a postai küldemények számára, és amelyet könnyen lehet zárni és nyitni. FONTOS hogy az éltalunk forgalmazott termékek hazai gyártásúak így hosszú évek során a zárcsere sem lesz gond a felhasználónak!

Méret: Vegye figyelembe a postaláda méretét, hogy az elég nagy legyen a szükséges levelek és csomagok fogadásához.

Típus: Válassza ki a megfelelő típust, legyen az álló, falra szerelhető vagy talpazatra helyezhető postaláda, amely a lépcsőház kialakításához illeszkedik.

Stílus és megjelenés: Gondoljon arra is, hogy a postaláda stílusa és megjelenése illeszkedjen a lépcsőház vagy az épület designjához. Itt megjelent a piacon a modern inox kivitel és a festett antracit amely jól illeszkedik a mostani minimál designhoz!

Telepítés és karbantartás: A lépcsőházi postaládáink fő ismérve a könnyen sorolhatóság így helyet spórolva mégis esztétikus megjelenést kölcsönözve a blokkoknak. Könnyen telepíthető és karbantartható postalábáink, segítik az Önök munkáját.

Személyre szabás: Ha fontos a postalába egyedi megjelenése Extra Design, Színek vagy Extra funkciók, például címzett nevének elhelyezése névjegytartóban és vagy gravírozása, akkor válasszon olyan postaládát, amely lehetőséget biztosít a személyre szabásra.

Ár: Ne feledje az ár szerepét is, Nálunk kiemelkedő ár értékű termékek közül válogathat.

Ezek a szempontok segíthetnek a megfelelő lépcsőházi postaláda kiválasztásában. Jó vásárlást kívánunk!


15termék
 
Szűrés
Szín
Termék státusza